Δημοσιότητα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη στην εκπομπή “5+” της ΕΤ3 στις 24-2-2012.

[youtube]http://youtu.be/WKGrMFa5PB0[/youtube]

 

Συνέντευξη στην εκπομπή Καριέρα του SBC Channel στις 30-1-2012.

Συνέντευξη στην εκπομπή “ΣΚΑΪ LIFE” του ΣΚΑΪ στις 13-10-2011.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Συμβαίνει Τώρα” της ΝΕΤ στις 2-9-2010.

ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης 2012 για τη Διά Βίου Μάθηση στην Ελλάδα.

Παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης 2012 για τη Διά Βίου Μάθηση στην Ελλάδα , η οποία πραγματοποήθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, στην αίθουσα “Γαλάτεια Σαράντη” του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το βίντεο της εκδήλωσης: http://vod.sch.gr/video/view/1897

Ημερίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με θέμα “Πράσινα Επαγγέλματα στην Ελλάδα και οι νέες απαιτούμενες δεξιότητες”.

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού διοργάνωσε την ημερίδα με θέμα «Πράσινα Επαγγέλματα στην Ελλάδα και οι νέες απαιτούμενες δεξιότητες» την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Στοχος της ημερίδας ήταν η διάχυση των αποτελεσμάτων της σχετικής μελέτης του ΕΟΠΠΕΠ / Κέντρου Euroguidance της Ελλάδας.

Το βίντεο της εκδήλωσης: http://vod.sch.gr/video/view/1890.html

Ημερίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με θέμα “Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ EUROPASS: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ”.

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού διοργάνωσε  την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2001 την ημερίδα με θέμα «Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ EUROPASS: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών.

Η έναρξη της ημερίδας.

Η παρουσίαση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. από τον πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Καλτσά.

Η ομιλία της Υφυπουργού Παιδείας και δια Βίου Μάθησης Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Η ομιλία του αντιπροέδρου του οργανισμού κ. Νίκου Γεωργιάδη.

Ημερίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με θέμα “Ο ρόλος του φακέλλου Europass στη διαμόρφωση των προσόντων, την ενίσχυση της κινητικότητας και την προώθηση της απασχόλησης”.

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσνατολισμού διοργάνωσε την ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος του φακέλλου Europass στη διαμόρφωση των προσόντων, την ενίσχυση της κινητικότητας και την προώθηση της απασχόλησης» την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Το βίντεο της εκδήλωσης: http://vod.sch.gr/video/view/1293.html

Print Friendly, PDF & Email